(099)-968-69-03; (096)-231-81-33; (073)-464-11-65

«Новий стандарт природничої освіти: від знань до компетентностей» для педагогічних працівників Дніпропетровської області 2020-02-20

У зв’язку із запровадженням Кабінетом Міністрів України карантину, забороною проведення масових заходів, повідомляємо про перенесення дати проведення семінару «Новий стандарт природничої освіти: від знань до компетентностей».

Про дату проведення семінару буде поінформовано додатково.


Дніпровська академія неперервної освіти спільно з Творчим об’єднанням «Соняшник» запрошують методистів предметів природничого циклу, секторів освіти об`єднаних територіальних громад, керівників методичних об`єднань, вчителів біології та географії закладів загальної середньої освіти області взяти участь в обласному семінарі «Новий стандарт природничої освіти: від знань до компетентностей».

Початок роботи семінару  о 10.00 20 березня 2020 року (реєстрація – з 9.00) в актовій залі Дніпровської академії неперервної освіти за адресою: м. Дніпро, вул. Володимира Антоновича, 70.

Питання, що будуть розглянуті під час проведення семінару:

1. Стандарт природничої освіти Нової української школи: основні особливості документу, приклади орієнтирів для оцінювання.

2. Презентація результатів участі України в міжнародному дослідженні PISA-2018: рівень сформованості природничо-наукової грамотності в українських учнів.

3. Компетентнісно орієнтовані завдання: призначення, джерела, використання.

4. Особливості складання тестів ЗНО з біології та географії.

5. Особливості програми з біології та екології для 11 класів закладів загальної середньої освіти: нові теми, методичні рекомендації.

Завантажити лист

Посилання на форму реєстрації